ACCES DIRECT din 16 Februarie 2022

Emisiunea acces direct din data de 16 februarie 2022

Anul 2022 aduce modificări importante la Antene, mai ales când vine vorba de Acces Direct, emisiune la care se alătură prezentatoarei Mirela Vaida o nouă vedetă.

Sfârșitul anului 2021 și începutul lui 2022 sunt frământate în trustul Intact, cu atât mai mult cu cât cea mai controversată emisiune a Antenei 1, Acces Direct, trece prin schimbări importante.

Conform deciziei luate de șefii din Antene, emisiunea Acces Direct va fi difuzată și de Antena 1, dar și de Antena Stars. Dacă până acum show-ul de la Antena 1 avea două ore, conform dorințelor șefilor, Acces Direct va dura, de acum înainte, trei. Prima parte a emisiunii prezentate de Mirela Vaida, adică 60 de minute, va fi difuzată de Antena 1 și, apoi, două ore de Acces Direct se vor vedea la Antena Stars

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Dima Trofin va fi una dintre vedetele care vor fi văzute, de acum înainte, și la Acces Direct. Fostul prezentator al matinalului de la Antena Stars va fi unul dintre reporterii-vedetă ai emisiunii, la fel cum este și Roxana Vașniuc, el urmând să se ocupe de interviuri cu diverse personalități.
În tot acest timp, echipa de la Acces Direct, deși nemulțumită de schimbările care au intervenit, continuă să pregătească emisiunea care va începe noul an difuzată de Antena Stars. Nemulțumirile echipei țin de faptul că, deși emisiunea a fost lungită cu o oră, iar asta implică muncă suplimentară, salariile nu au fost crescute deloc.

Ora 16

Ora 17