CASATORIE CU BUCLUC – Sezonul 1 Episodul 132 din 13 Februarie 2022

Postul de televiziune Pro 2 va difuza din 5 octombrie serialul turcesc de comedie Afili Ask / Casatorie cu Bucluc – 2019. Serialul va intra in grila postului Pro 2 pe 5 octombrie, la ora 20:30, in locul serialului turcesc Ramai langa mine.

Noul serial Casatorie cu bucluc are 2 sezoane si un total de 38 de episoade, a fost lansat in Turcia de Kanal D. Povestea acestui serial este o poveste clasica de iubire intre 2 persoane diferite care nu se inteleg la inceput, insa pana la sfarsit ajung sa se indragosteasa unul de celalalt.

Kerem Yigiter (interpretat de actorul Caglar Ertugrul) este un baiat bogat, fiul patronului unei fabrici de textile. Tatal lui Kerem este un familist convins si este foarte suparat pe fiul lui pentru ca nu doreste sa isi intemeieze o familie si sa se insoare. Lui Kerem ii plac distractiile, femeile si nu doreste sa se aseze la casa lui.

Ayse este logodita cu Berek (Yilmaz Kunt) si ii propune acestuia sa vina acasa la ea sa o ceara in casatorie insa Berek fuge de ideea casatoriei. Familiile celor 2 protagonisti Kerem si Ayse au planuri mari pentru cei doi. Kerem si Ayse se intalnesc la fabrica si pun la cale un plan de casatorie aranjata (fiecare pentru a zadarnici planurile familiilor pentru ei, Ayse sa scape de fratii ei Erkut si Riza iar Kerem pentru a scapa de insistentele tatalui sau legate de insuratoare). Insa, cu timpul, cei doi se vor indragosti unul de altul.