CHEFI FARA LIMITE – Episodul 1 din 21 Februarie 2022

CHEFI FARA LIMITE – Episodul 1 din 21 Februarie 2022

Chefi la cutite sezonul 10 – chefi fara limite episodul 1 din data de 21 februarie 2022 HD.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, cei trei jurați ai show-ului culinar, au misiunea de a-i introduce pe participanți în noua emisiune de la Antena 1.

Cei trei chefi au rolul de a le spune concurenților care sunt regulile, acestea fiind puse pe tapet încă din prima ediție. Filmările au loc inițial în insula Chios, a cincea insulă ca mărime din Grecia.
De asemenea, în primul episod din emisiunea culinară „Chefi fără limite” candidații descoperă ce au de făcut pentru a ajunge la marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Show-ul culinar de la Antena 1 combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, dovadă că prima ediție este un fel de introducere legat de misiunile concurenților.
Atât participanții, cât și chefii află care este regulamentul după care se joacă. Mai exact, jurații de la „Chefi fără limite” trebuie să-și împartă echipa în grupuri de câte două persoane.

O altă regulă care stă la baza emisiunii culinare „Chefi fără limite” este faptul că chef-ul echipei care reușește să câștige proba pentru gătit are dreptul să aleagă un concurent care poate scăpa de o posibilă eliminare în etapa respectivă.
Mai mult decât atât, tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, care este reprezentat printr-un invitat special al fiecărei zone în care ajung concurenții.

  • Bucătarul din zona respectivă va realiza o farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice, preparat ce va fi reprodus sau reinterpretat ulterior de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală.

De asemenea, chef Sorin Bontea este cel care vine cu o propunere săptămânală de preparate. Acestea trebuie neapărat să conțină ingrediente locale.
Probele la care vor fi supuși concurenții, cât și metoda de jurizare vor fi aflate în cursul serii de luni, 21 februarie 2022, începând cu ora 20:30, numai la Antena 1.