DRAGOSTE, RATIUNE, RAZBUNARE – Sezonul 1 Episodul 31 din 5 Februarie 2022

După ce a citit un articol în ziar, viața lui Esra se răstoarnă. Bărbatul de care a divorțat acum un an este acum proprietarul unei companii de milioane de dolari și el a devenit foarte arătos și foarte carismatic. Urmareste serialul turcesc Dragoste, rațiune, razbunare Episodul 31 tradus in romana online.

La un an după divorț, când Ozan și Esra se intersecteaaza din nou, amândoi sunt extrem de supărați unul pe celălalt. Esra ia decizia că, pentru ca mândria ei deteriorată să fie reparată, trebuie să-l facă pe Ozan să se îndrăgostească de ea încă o dată. Urmareste serialul turcesc Dragoste, rațiune, razbunare Episodul 31 tradus in romana online.

EPISODUL 31 VA FI TRADUS IN URMATOARELE ZILE, ACEASTA POSTARE ESTE AUTOMATA, VA RUGAM SA REVENITI AICI IN CATEVA ZILE PENTRU A VIZIONA EPISDUL 31 SAU SA DATI FOLLOW LA PAGINA DE MAI SUS, UNDE VOM POSTA AUTOMAT POSTAREA EPISODULUI TRADUS IN ROMANA. DE ASEMENEA AICI PE SITE GASITI RESTUL EPISOADELOR ACESTUI SERIAL PRECUM SI ALTE SERIALE TURCESTI NOI.