IMPERIUL LEILOR – Sezonul 3 Episodul 2 din 16 Februarie 2022

 Imperiul Leilor sezonul 3 episodul 2 din data de 16 februarie 2022 HD

Leii se întorc în arenă pentru al treilea sezon. Show-ul Imperiul leilor revine la Pro TV, din 9 februarie, de la 21.30, după serialul Las Fierbinţi.

Noul sezon Imperiul leilor vine „la pachet” şi cu doi juraţi noi, care îi înlocuiesc pe Mohammad Murad, care a făcut parte din emisiune în primele două sezoane, şi pe Bogdan Micu, antreprenorul intrat în sezonul al doilea.

Locul lor este luat de Dr Wargha Enayati, fondatorul reţelei private Regina Maria, şi de Sebastian Dobrincu, un tânăr antreprenor în vârstă de doar 23 de ani.

Sebastian Dobrincu, noul investitor de la Imperiul Leilor 2022, are 22 de ani şi s-a născut în Bucureşti.

Tânărul locuiește în Los Angeles, iar la vârsta de 20 de ani a devenit unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley.

Wargha Enayati este noul investitor de la Imperiul Leilor 2022. Antreprenorul este medic cardiolog de profesie și este cunoscut ca fiind fondatorul Rețelei private de sănătate Regina Maria, însă pe lângă acestea medicul deține un complex dedicat vârstnicilor, care conține un spital de oncologie, un ambulatoriu, un centru rezidential de lux pentru vârstnici și un centru pentru vârstnicii care

Cristina Bătlan a intrat în lumea afacerilor la 19 ani, când și-a dat seama că nu va profesa ca avocat. A renunțat la cursurile Facultății de Drept si alături de Roberto Bâtlan a început să dezvolte o afacere cu materiale textile.

Server