IN CALEA FERICRII – Sezonul 1 Episodul 257-258-259-260 din 5 Februarie 2022

Siddhi Vinayak / In calea fericrii” este un serial indian romantic. A fost difuzat în perioada 26 octombrie 2017 – 18 ianuarie 2019 la &TV. Serialul este realizat de Prashant Bhatt și Sanjay Memane care va fi difuzat pe Pro 2 din data de 3 decembrie 2021..

Siddhi Vinayak este povestea lui Siddhi Joshi (Neha Shakti Arora), un dansator junior, și a lui Vinayak “Vin” Kundra (Nitin Goswami), actor superstar. Siddhi și Vinayak au crescut împreună. Din păcate, o neînțelegere îi va separa, dar aceştia se vor întâlni 5 ani mai târziu.

Când Siddhi își dă seama că Vin este Vinayak, ea îl atacă pentru că a provocat accidentul care l-a lăsat paralizat pe tatăl ei când erau copii. În timp ce Vin încearcă să-și ceară scuze lui Siddhi, ei sunt atacați și Vin urmărește neputincios cum Siddhi este prins de incendiu.

Un an mai târziu Siddhi este nevoită să sufere o intervenție chirurgicală plastică și cu ajutorul Dr. Pratima își asumă aspectul și identitatea Riddhi (Kiara Advani), nepoata ei moartă. Ea este angajată ca secretară a lui Vinayak pentru a se răzbuna pe el crezându-l responsabil de atacul asupra ei.

În absența ei, Vin s-a îndepărtat de tatăl său și s-a ocupat de familia lui Siddhi deghizat într-un lucrător al unui ONG numit Prateek. Riddhi descoperă treptat că Vin a fost nevinovat tot mereu. Între timp, vărul lui Vin, Rajbeer, și soția lui Prachi, care este și sora lui Siddhi, fac mai multe planuri pentru a-l ucide pe Vin.

Descoperind inocența lui, Riddhi o salvează pe Vin și își riscă viața, dându-şi seama că s-a îndrăgostit. Ea află, de asemenea, că, în timp ce Shankar a plătit pentru a-l răpi pe Siddhi, altcineva i-a dat foc și l-a atacat pe Vin. Preotul familiei lui Vin, Guru ji, îi avertizează că viața lui este în pericol și poate fi salvată doar dacă este căsătorit cu o femeie care îl va proteja cu orice preț.

SERIALUL VA FI TRANSMIS AICI DUPA ORA 23;00