PE FIRUL IUBIRII – Sezonul 1 Episodul 61-62 din 4 Februarie 2022

Pro 2 difuzează începând cu 6 ianuarie telenovela „Pe firul iubirii” (“Diseñando tu amor”), o producție Televisa 2021, care îi are în rolurile principale pe Gala Montes și Juan Diego Covarrubias.

Telenovela „Pe firul iubirii”, care are marea premieră la Pro 2 pe 6 ianuarie, de la ora 18.00, a fost difuzată în Mexic anul trecut și are 120 de episoade. Producția este adaptarea mexicană a serialului brazilian “Meu Amor’, care în 2010 a câștigat premiul Emmy International pentru “Cea mai bună telenovelă”.

În distribuția telenovelei “Pe firul iubirii”, veți regăsi actori cunoscuți precum Sergio Goyri (“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”), Osvaldo de León (“Dragoste și ură”), Martha Julia (“Pe tărâmul dorinței”), María Sorté (“Un celibatar învins”) sau Daniela Álvarez (“Legea iubirii”), dar și nume mai puțin cunoscute ca Ana Belena (“Sangre de mi tierra”), Gala Montes, Juan Diego Covarrubias și Ale Müller (“Guerra de ídolos”)

În centrul poveștii se află Valentina (Gala Montes), o tânără care visează să reușească în lumea modei și care lucrează într-o fermă deținută de familia lui Ricardo Manríque de Castro (Chris Pazcal), iubitul ei.

Acesta o face să creadă că o va ajuta să-și îndeplinească visul de a se afirma ca designer, dar în realitate vrea doar să profite de ea și să pună pe numele ei niște bani pe care vrea să-i fure de la tatăl său Armando Manrique de Castro (Marco Muñoz).

Un accident de avion schimbă însă destinele tuturor, căci Ricardo își pierde memoria, dispare și este presupus mort. Valentina și sora ei, Nora (Ale Müller), pleacă astfel să-și încerce norocul în Ciudad de Mexico.

Aici, ele îl întâlnesc pe Claudio (Juan Diego Covarrubias), un nobil avocat care îi ajută pe membrii comunității sale cu problemele juridice cu care se confruntă.

Valentina și Claudio se îndrăgostesc, însă Nora va face tot posibilul să-l cucerească pe Claudio și să-i despartă. În același timp, Ricardo va reapărea în viața Valentinei cu scopul de recupera banii care îi trecuse pe numele ei.

Protagonista va lupta atât pentru noua ei iubire, cât și pentru a deveni un nume cunoscut în lumea modei. Iar cea care o va ajuta să-și îndeplinească visele va fi Helena (Ana Belena).