ROMANII AU TALENT Sezonul 12 Episodul 1 din 4 Februarie 2022

Pro TV a anunțat când începe sezonul 12 al show-ului “Românii au talent“. Telespectatorii nu mai au mult de așteptat până la premiera noului sezon, difuzat la începutul lunii februarie.

Emisiunea de talente este una dintre cele mai așteptate de la Pro TV, din grila de primăvară. Anul acesta au aut loc noi schimbări la masa juriului.

După ce Florin Călinescu și Alexandra Dinu au părăsit masa juraților, doi dintre cei mai apreciați actori i-au înlocuit. Este vorba despre Mihai Bobonete și Dragoș Bucur

Sezonul 12 “Românii au talent” va avea premiera vineri, 4 februarie 2022, la Pro TV. Dragoș Bucur este entuziasmat de faptul că se află la masa juriului în acest sezon.

Filmările pentru noul sezon au avut numeroase momente amuzante. Smiley și Pavel Bartoș rămân în continuare la cârma emisiunii.

Actorul din “Las Fierbinți” a spus, acum câteva luni, că este emisiunea pe care o respectă cel mai mult și pe care o apreciază încă de la Sezonul 12 “Românii au talent” va avea premiera vineri, 4 februarie 2022, la Pro TV. Dragoș Bucur este entuziasmat de faptul că se află la masa juriului în acest sezon.
Filmările pentru noul sezon au avut numeroase momente amuzante. Smiley și Pavel Bartoș rămân în continuare la cârma emisiunii.
Actorul din “Las Fierbinți” a spus, acum câteva luni, că este emisiunea pe care o respectă cel mai mult și pe care o apreciază încă de la primul sezon.

Partea 1

Partea 2